biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Underbara dagar

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt fantastisk jul och underbara lediga dagar! Julen har varit sådär lugn och skön, helt enkelt perfekt. Juldagen spenderades med pappas sida av släkten med farmor, kalle, mina farbröder, deras fruar och mina kusiner. På kvällen åkte vi kusiner in till Norrköping för en utgång. 
På fredags förmiddagen blev det ett härligt crossfit pass:
21-18-15-12-9-6-3 av:
1. KB - svingar & Burpees
2. Pull-ups & Wallballs
3. Rodd & Boxjumps
 
Vi körde i team och började med att köra 21 svingar, 21 burpees, 18 svingar, 18 burpees osv, sen gjorde vi pulls-ups och wallballs på samma sätt och till sist rodd och boxjumps. Vi fick dela upp antalet mellan oss precis som vi ville. En ritkgit härligt, rolig och jobbig WOD som tog ca 25 min. 
 
Vidare ner till viken igen för mys med mina föräldrar, vi tog en härlig promenad i det härliga vädret. Det blev även en promenad på lördagen i snön, så mysigt med snö! 
På kvällen blev det att umgås med två efterlängtade vänner - Josse och Emma & mina systrar. Tacomys och lite god dricka och kvällen avslutades med en utgång.
 

Alltid lika roligt att hinna träffa vänner när man är hemma igen! Igår blev det middag hos mormor och morfar, det som är så mysigt med julen enligt mig är att man hinner träffa så mycket släkt och vänner! 
 
Believe In Yourself!
 
 
 
 

Julafton med min familj

Kategori: Allmänt

God jul alla underbara vänner! 

Julafton är nog bland de bästa dagarna på året och att få spendera den dagen med världens underbaraste familj är fantastiskt! Att vakna upp hemma i sitt gamla barndomsrum och se granen lysa ute i vardagsrummet. Kring jul tycker jag att mörkret trots allt är ganska mysigt då det blir en härligare stämning. 


Jag började min morgon med att köra ett litet träningspass, Den nedre delen men något anpassad! Ett härligt sätt att väcka kroppen på innan det var dags för julfirande hela dagen. 


Mormor och morfar kom klockan 11, då blev det lite brunch/frukost med gröt och skinksmörgås. Paketöppning med massor fina saker som jag önskat mig. Kläder, en jacka och pengar bland annat. Stort tack älskade mormor och morfar! Klockan 3 - en självklar tradition att kolla på Kalle. Tomtegröt & sirapslimpa med skinka, det är verkligen jul! 

Min underbara familj! 
Lite senare blev det julmat, så otroligt gott med omelett, lax, ägghalvor, revbensspjäll och mycket mer! 


Jag gjorde även en grönkålssallad som blev väldigt god! 
200 g hackat grönkål
1 hackad apelsin
1 näve russin
1/3 hackad rödlök
Dressing:
3 msk olivolja 
1 msk apelsinsaft
1 msk honung

Min söta syster i hennes nya hatt. 

Efter julmaten öppnade vi resterande julklappar som var från mamma och pappa och systrarna. Jag fick så otroligt mycket fint, en fin tavla, kläder, ett halsband och två av de bästa presenterna en bluetooth högtalare och trådlösa hörlurar. Tack fina ni för alla julklappar, ni är för underbara! Dagen var bara helt underbar, så lugn och skön utan stress. Den avslutades med paketlek. 


Believe In Yourself! Dan före dopparedan!

Kategori: Allmänt

Känslan av ledighet har börjat infinna sig och jag längtar något oerhört efter att vara hemma hos min fina familj och bara njuta. Känna in julstämningen, få se den fina granen, dricka glögg, spela Bingolotto och allt som tillhör! Jag är nog lite av en traditionsmänniska och vill gärna att dagen innan julafton och julafton ska vara ungefär som det brukar. 

Jag känner även att 2015 kommer bli ett bra år, det kommer bli MITT år! Det är dags att jag bara jag bestämmer över mitt liv och gör det som känns bäst för mig! Let's do this! 
Believe In Yourself!