biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Utbildning Lic. Eleiko PT

Kategori: Eleiko PT

Utbildningen till Lic. Eleiko Personal Trainer närmar sig med stormsteg och nu är det endast 1 vecka kvar. Jag ser fram emot det något enormt mycket och det ska bli så spännande att börja. Jag har följt flera av de som gick utbildningen som började i maj, då jag egentligen skulle ha gått och den verkar ha varit grymt bra. Enligt Anna Lissjanis är det Nordens bästa PT-utbildning. Av det jag har sett och hört verkar de ha fått ihop en bra blandning av de olika delarna, bra kurslitteratur, riktigt bra lärare och föreläsare, så det kan inte blir något annat än bra. 
Dock har min hals börjat spöka igen vilket oroar mig något, förhoppningsvis är det inget långvarigt utan att det  släpper under helgen. Positive Thinking!
Anatomin är den delen som vi kommer att börja med eftersom vi har den praktiska delen först och därför är det vad jag har fokuserat mest på hittills. Jag vill verkligen kunna det så bra som möjligt och har därför även köpt boken som jag visade i tidigare inlägg och den ni ser på bilden som heter Muskler. Ett bra komplement som jag är nöjd över då den har bra bilder och kort text som är enkel att läsa igenom ganska snabbt, vilket är bra när man inte har så mycket tid. Som jag skrev tidigare så är böckerna som de har valt ut väldigt bra, de innehåller lärorik och användbar fakta och förklarar på ett förståligt sätt. 
 

Jag håller verkligen alla tummar och tår att min onda hals ger med sig och gärna väldigt snart. Jag vill verkligen gå utbildningen nu och kunna ge 110%.
 
 
Believe In Yourself!

Forever Livinig

Kategori: Forever Living

Beställning hemkommen från Forever Living, jag beställde ett Natural Detox som jag har tänkt att testa under hösten. Det känns verkligen spännande att prova, men jag vill inte göra det innan utbildningen. 

I setet ingår:

  • 2 Forever Aloe Vera Gel
  • 1 Forever Calcium
  • 1 Forever Arctic Sea
  • 1 Forever Active Probiotic
  • 1 Forever Fields of Greens

+ detoxbroschyren och en snygg väska som passar perfekt för dina lunchlådor.

Läs mer här! 

 
Det som beställdes mer är Aloe vera gel, tandkrämen, deon, heatlotion och make-up removern. Dessa produkter är omtyckta både av mig och mina kunder, tandkrämen ger en härlig känsla av renhet i munnen, deon är utan kemikalier och make-up removern tar bort sminket bra och skonsamt. Alla produkter är baserade på aloe vera och ekologiska. Hör gärna av er om ni är intresserade av att testa något eller gå in och kolla på Forever Livings produkter på hemsidan. 
 
 
Believe In Yourself!

Handstående i vattnet

Kategori: Träning & Hälsa

Att ligga i solen innebär att man måste svalka sig ibland, det är verkligen skönt i vattnet just nu. Men man kan göra mycket annat än att bara svalka sig i vattnet. 
Att simma är väldigt bra och skonsam träning för hela kroppen. Mamma och jag simmade en bit och det kändes, allra helst i armar och axlar. Det är även roligt att göra något som man inte burkar göra och är van vid. 
Något jag minns sen vi var små är att vi gjorde mycket kullerbyttor och stod på händerna i vattnet. Man kunde ligga i från morgon till kväll, simma, leka och hoppa från bryggan. Bara flyta omkring och ha det bra. 
Jag var tvungen att testa idag igen att stå på händerna i vattnet. Det var svårt men lika roligt som jag kom ihåg. Det bästa är att det inte gör något om man slår över och kroppen känns även lättare. 
Jag bjuder på några bilder från det nedan.
 
 
 Underbara sommardagar! 
 
Believe In Yourself!