biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

En vecka jobb kvar innan sol & värme.

Kategori: Allmänt

Dagarna och veckorna bara springer iväg, imorgon är det enbart en vecka kvar tills vi äntligen åker till Teneriffa och värmen. Det ska bli så underbart och mysigt, hela familjen åker en hel vecka. Det ska bli underbart med sol och värme, det känns välbehövligt i det kyliga november. 
 
Förra helgen var så otroligt bra, jag var i Valdemarsvik och Norrköping och hade hälsoträffar. Jag fick träffa många underbara vänner och familj och inspirera dem genom att prata kost och näring.
 
 

Det härliga gänget med vänner i Norrköping, det är så roligt att få hjälpa och inspirera människor utifrån deras behov och på deras nivå. Träning, kost och hälsa är verkligen det bästa jag vet!



Jag fick en superfin julblomma med ett ljus av min underbara vän Amanda. Jag hoppas verkligen att Amanda och Malin kan komma upp helgen före jul, det vore så himla roligt. 



Josse Söderwalls goda special:

Recept:
1 dl soya 
1 dl vatten
en halv avokado
lite banan
lite frysta bär
1 skopa F1 äpplekanel 
1 skopa F1 vanilj
lite hackad spenat
kokos o nätter ovanpå!


Det kan jag rekommendera er att prova!
 
 
Träningen i veckan har gått superbra, ett pass med fokus drag, ett med fokus press och sen en PT-timma som ingår i medlemskapet på SATS med grymma Zandra från PT-utbildningen. Hon körde hårt med mig och ett riktigt bra pass, jag gillade att hon kom ihåg att jag vill bli bättre på pullups, så det blev fokus under passet. Plus lite flås självklart på slutet, riktigt härlig avslutning! 




Jag och Johanna var och åt lunch på Vigårda uppe i Mood galleria, en riktigt god sallad med säsongens grönsaker, fårost och lammkött! Den var riktigt god och det måste vara Stockholms billigaste sallad, 75 kronor. Dit kommer jag gå flera gånger. 





Äntligen har jag fått hem min efterlängtade PT-licens, eftersom jag flyttade mitt i allt så hade jag strul med att hämta ut den eftersom den kom till Norrköping.




Åt lunch idag med Lisa på Bianchi café, riktigt gott och prisvärt! Kan varmt rekommenderas. Det bästa var laxen och Buffalo mozzarella. 
Kvällen spenderades på AW med unga aktiesparare. Det är något jag vill och dka försöka sätta mig in mer i. Så spännande och roligt! Nu blir det att läsa i en grym bok. 


 
Believe In Yourself!
 

Dagarna bara springer iväg

Kategori: Allmänt

Igår var det en helt fantastisk kväll, jag mötte upp 3 vänner för att äta lite innan det var dags för ett sucess training seminarie. De pratade om Herbalife dess historia och produkter. Efter det pratade en tjej från SATS om säker träning och vad man bör tänka på. Till sist föreläste Gustav Risling som har gjort ett flertal Iron Man, Triathlon och Marathon bland annat. Så intressant och imponerande att lyssna på! Helt otroligt att han har gjort så mycket tävlingar, det mest imponerande var 3 Iron Man på 3 veckor, helt galet! 



Fredag och en bra dag på jobbet, hade tänkt att träna på morgonen men när jag gick upp fick jag näsblod. Så jag valde att lyssna på kroppen och hoppade över träningen. Jag hoppas få en bättre träningsvecka nästa vecka! 


En riktigt god lunch på gute grill med härliga kollegor och vår underbara chef köpte praliner till efterrätt. Så gott och lyxigt! Idag har varit en hektisk men så himla rolig dag på jobbet. De uppgifterna jag har gjort har varit utmanande men roliga. Det är så roligt när man lyckas lösa något som man till att börja med trodde var omöjligt. Lycka! 


En kollega var hade julstjärnor över så hon var så gullig oxh tog med så jag fick en. Så nu har jag lite julstämning här hemma redan, mysigt! 



Jag gjorde en variant på mugg/mjukpepparkaka, inte helt lyckad men god! 
Jag valde att göra utan ägg men tål man ägg kan jag rekommendera att använda det! 

Recept:
1 tsk fiberhusk + 1,5 dl vatten
(Alt 1 ägg + 1/2 dl vatten) 
1/2 dl kokosmjöl
1 skopa proteindrinkmix
1 skopa F1 choklad
1 tsk pepparkakskrydda (efter smak)
Kanel


Ikväll blir en lugn kväll med bokläsning och imorgon åker jag och min mentor ner mot Valdemarsvik för hälsoträff! Så spännande! 

BELIEVE IN YOURSELF! 

Believe in yourself - you are a star!

Kategori: Allmänt

Jag måste säga att jag har världens bästa föräldrar och världens bästa mamma som tänker på mig! Det betyder så mycket att de finns i mitt liv och förgyller mina dagar!
Min mamma vet precis vad som är jag, jag fick en present av dem som jag är så otroligt glad för. En stjärna med de tre ord som betyder så otroligt mycket för mig. Så var det fyra ord till, sånt här för mig så himla glad. Något som finns där hemma och som man kan titta på om något är jobbigt. Tack älskade mamma och pappa, ni är bäst! 



Believe In Yourself!