biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Besök i två dagar.

Kategori: Allmänt

Det var så mysigt och roligt att ha min syster och kusin på besök, det känns tomt utan dem ikväll! Måndagen blev en riktigt lyxig dag, mys med syster och kusin med lunch på Jensens och middag på Hjälmaren i Årsta.

Måndagen  satte standard på denna vecka. Idag blev det också en lunch ute med min en nyfunnen vän och kollega, Lisa. Det är så underbart och jag är så glad att jag omges med så otroligt mycket fina och underbara människor! Jag är lyckligt lottad! 

Jag ser fram emot att ni kommer upp snart igen, vilket jag hoppas på att ni gör! Det känns så underbart när energin är på topp och man kan dela med sig till andra. Jag gillar att kunna hjälpa andra till en bättre hälsa och att få må så bra som de verkligen förtjänar! 

Believe In Yourself! 


Tillbaka till Stockholm

Kategori: Allmänt

Tillbaka i huvudstaden och Årsta igen, men jag fick med mig sällskap vilket är väldigt roligt. Min lillasyster och min kusin Sofia. Det ska bli mysigt med lite sällskap och att hitta på lite roliga saker ihop. Så ska de passa på att shoppa när jag jobbar. Efter bussresan blev det tacomys och film, underbara söndag!
Helgen har verkligen varit helt underbar men det är ändå roligt att vara tillbaka i Årsta och att gå till jobbet imorgon. 
Sötaste Sofia hade med sig en inflyttningspresent, ett ljus som luktade otroligt gott! 


Believe In Yourself! 
Härlig helg i viken.

Kategori: Allmänt

Första hela veckan på jobbet har sprungit iväg och den har varit riktigt bra. Det är så roligt med alla varierade arbetsuppgifter och företaget är otroligt spännande! Det händer så mycket och det är mycket att sätta sig in i. Dagarna har sprungit iväg och de har bestått utav jobb, träning, spännande möten och att träffa vänner.
På torsdagen var jag på ett shake party där jag blev bjuden på den goda dessert/shaken nedan. 


På fredagen blev det för första gången sen jag flyttade upp dags att åka hem till familjen och Valdemarsvik. Mamma fyllde år i måndags och självklart ska det firas! Jag fick under dagen en leverans med den supergoda mörka chokladen enjoy life från Emelie och Florida. Stort tack! 


När jag kom ner till Valdemarsvik hade de gjort en riktigt god middag. Stekt kött med grönsaker och salsa.


Det var skönt att vakna upp halv 8 och känna sig utvilad och pigg. Det blev en mysig morgon med god frukost och härligt sällskap av familjen. Vid lunch blev det en löptur och en härlig skogspromenad med bästa pappa och vi hittade en hel del kantareller! Klockan 4 kom mormor och morfar och vi firade världens bästa mamma! Det var mysigt att träffa alla och umgås hela familjen! 

Imorogn blir det bussen hem till Stockholm igen och jag får med mig min syster och kusin vilket ska bli riktigt mysigt och roligt! 


Believe In Yourself!