biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Dop & överraskningsbröllop.

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt fantastisk lördag. Dop för mitt fina kusinbarn Ebba, men det visade sig även att min kusin och hennes sambo planerat för bröllop. Så när dopcermonin var slut så sa prästen att vi skulle sitta kvar för ännu en cermoni. Det tog en lite stund innan jag förstod att det inte var ett skämt. Jag blev så lycklig och varm i hela kroppen, de skulle gifta sig. Ögonen blev tårfyllda och jag kände en otrolig glädje. Min underbara kusin, min förebild & fina vän, hon skulle gifta sig. Hon har inte bara två underbart fina barn utan även en man att dela sitt liv med. Jag är så otroligt glad för hennes skull och hon är verkligen värd allt det bästa! 

Ebbas dop 28/2-15

Överraskningsbröllop 28/2-15

Tack snälla ni för en så fin dag! Believe In Yourself! 

Grön omelettpannkaka.

Kategori: Allmänt

Äntligen känns det som jag börjar bli något piggare och snart är penicillinkuren slut. Så jag hoppas verkligen att det släpper snart och blir helt bra. Att åka ner till mina föräldrar och bara vara tror jag gjorde det hela ännu bättre. Ikväll ska vi fira min älskade pappa som fyllde år i måndags. 

Jag vill dela med mig av ännu en enkel lunch som jag gjort när jag haft dåligt med ork. Jag kan även tänka mig att det är ett perfekt mellanmål. Allra helst innan träning. 


En grön omelettpannkaka:
Broccoli 
Bladspenat
1 tsk fiberhusk
2 ägg
Lite vatten
Jag mixade broccoli och bladspenat först så det blev finfördelat och mixade sedan i 2 ägg och lite kryddor.
Stekte på något lägre värme så den skulle bli lättare att vända då den stelnat ordentligt. Serveras med en god sallad.


Believe in Yourself! 

Det kan bara bli bättre.

Kategori: Allmänt

En intensiv dag med läkarbesök för ytterligare lite prover och en förklaring till att jag ännu inte mår bättre. Tydligen kan det ta ett tag om man haft borrelian i kroppen en längre tid. Förhoppningsvis så kommer penicillinet snart att göra verkan och jag mår bättre. Men det kan även vara så att jag fortfarande inte mår helt bra när penicillinet är slut men att det ändå har dödat alla bakterier berättade läkaren. Men att det sedan tar ett tag innan jag är tillbaka som mitt vanliga jag. 

Jag har nog aldrig längtat så mycket till att få vara frisk, kunna göra allt jag vill och att jobba! Läkaren tyckte jag skulle vara hemma resten av veckan så jag valde därför att åka ner till mina älskade föräldrar. Så skönt! 
Jag var även förbi på jobbet vilket var otroligt roligt och energigivande att träffa alla underbara kollegor! 

Vårfeelings - sunset! 

När jag kom hem så hade jag äntligen fått Annikas Paleokokbok, det ska bli så spännande att läsa och prova hennes recept när jag är tillbaka i Stockholm. Men nu ska jag ta ytterligare några dagars välbehövlig vila för att nästa vecka vara tillbaka igen, starkare än någonsin! Den här våren och det här året ska jag vara friskare än vsd jag tidigare har varit. Det känns så bra och min magkänsla säger mig att jag snart kommer må som en prinsessa och att 2015 kommer bli det bästa året! 

Believe In Yourself!