biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Ett stort leende på mina läppar.

Kategori: Allmänt

Somnar med ett stort leende på läpparna. Jag är så tacksam att jag har så otroligt mycket fina människor runt omkring mig. Det har varit helt underbart att under dagarna i Valdemarsvik och Norrköping ha fått möjligheten att träffa många av er. Att ha familj och vänner som finns där och ställer upp betyder otroligt mycket. Att ha människor att dela upplevelser och drömmar med, att dela sitt liv med. 

Jag är även glad att vara tillbaka i Stockholm även fast det känns lite tomt efter alla. Att jag lever det liv jag vill, lyssnar på mig själv och uppfyller mina drömmar. Det är så viktigt att ta tillvara på varje dag, på varje möjlighet som ges. Vissa gånger kan det vara bra och andra mindre bra, men vad gör väl det? Man lär sig alltid något av allt man gör, varje dag erbjuder nya möjligheter och du kan göra allt det du vill. Bara DU sätter gränserna så se till att göra det DU vill och gör det nu! Du kan mer än du tror - du är bäst! 


Believe in Yourself!

Sista dagarna hemma

Kategori: Allmänt

I fredags blev det ännu en sjukt rolig och tung WOD, jag verkligen älskar att köra crossfit. Det är en bra blandning av styrka, teknik och flås. Det är så utmanande, roligt och en härlig gemenskap! Jag kommer knappast kunna låta bli att köra när jag kommer upp till Sthlm, det lutar åt att det trots allt blir crossfit Nordic. Jag har börjat se det lite som PT-timmar eller utbildning då man alltid har en kunnig coach. 


Krävs mer träning men snatch är så roligt och verkligen en bra helkroppsövning övning! På kvällen blev det mys med Amanda, Malin & Sofie, så roligt och mysigt att träffa dem. Amanda har så himla fint hemma med massa fin inredning! 


Hemmagjord pizza med skinka, champinjoner & ruccola bland annat, så gott! 
Till efterrätt gjorde Amanda banan i ugn med choklad och glass till det! 


På lördagen var jag nere och träffade min kusin och hennes söta dotter Ebba. Vi pratade kost och hur man ska tänka, äta och vad man kan göra om man vill gå ner i vikt. Riktigt intressanta samtal och roligt om jag kan hjälpa henne. 


En mysig promenad i solen med mamma. 


Kvällen spenderades i Norrköping med finaste Ida, med god mat och ett glas vin. Så roligt att träffas och prata! Believe in Yourself! Nu börjar ett nytt år

Kategori: Allmänt

Dagarna hemma i Norrköping har varit helt fantastiska. Så roligt att träffa vänner, kollegor och familjen. Jag har hunnit med mycket och även värderat lägenheten. Jag har sån oerhörd beslutsångest gällande om jag ska sälja den eller inte. 


I tisdags var jag hos Norrköpings bästa frisör, Emma Björk på studio gamla stan. Hon är verkligen duktig och jag blev så nöjd med mitt val att färga håret mörkare. Tisdagmorgonen började med ett crossfit pass på crossfit Norrköping. Ett tungt med roligt pass där jag fick träna på pull-ups vilket jag verkligen vill bli bättre på. 


Jag startade även nyårsafton med ett crossfit pass klockan 10. Vi körde i team och den var riktigt rolig, tung och utmanande! Det är verkligen en underbar start på dagen. 


Det härliga gänget som körde pass på nyårsafton. Efter det blev det handling inför nyårsmiddag. 


En god fördrink made by Emma G. 


Till förrätt blev det Skagen toast och för min del i ett salladsblad vilket jag föredrar då jag inte gillar glutenfritt bröd så mycket. 


Vi 5 som åt middag, Emme, Essa, Emma & Rebecka.


Kvällens kock - jag. 


Kvällens outfit.


Kvällen varmrätt blev fläskytterfile med bakpotatis halvor med ost och en sallad.
Min snygga lillasyster.


Min andra snygga lillasyster. 


Mina fina tjejer! 


Mitt år har verkligen varit helt fantastiskt, 2014 har varit mitt år och självklart kommer även 2015 bli det. Jag längtar efter alla nya utmaningar och framgångar. 


Frukost dagen efter blev egengjorda ostfralla med lax och ost och granatäpple. 


Nyårsdagen fick jag äntligen träffa min älskade guddotter Alicia och hennes syskon Emilia och Kevin. 


Live your dream! 

Believe In Yourself!