biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Utbildning Lic. Eleiko PT

Kategori: Eleiko PT

Utbildningen till Lic. Eleiko Personal Trainer närmar sig med stormsteg och nu är det endast 1 vecka kvar. Jag ser fram emot det något enormt mycket och det ska bli så spännande att börja. Jag har följt flera av de som gick utbildningen som började i maj, då jag egentligen skulle ha gått och den verkar ha varit grymt bra. Enligt Anna Lissjanis är det Nordens bästa PT-utbildning. Av det jag har sett och hört verkar de ha fått ihop en bra blandning av de olika delarna, bra kurslitteratur, riktigt bra lärare och föreläsare, så det kan inte blir något annat än bra. 
Dock har min hals börjat spöka igen vilket oroar mig något, förhoppningsvis är det inget långvarigt utan att det  släpper under helgen. Positive Thinking!
Anatomin är den delen som vi kommer att börja med eftersom vi har den praktiska delen först och därför är det vad jag har fokuserat mest på hittills. Jag vill verkligen kunna det så bra som möjligt och har därför även köpt boken som jag visade i tidigare inlägg och den ni ser på bilden som heter Muskler. Ett bra komplement som jag är nöjd över då den har bra bilder och kort text som är enkel att läsa igenom ganska snabbt, vilket är bra när man inte har så mycket tid. Som jag skrev tidigare så är böckerna som de har valt ut väldigt bra, de innehåller lärorik och användbar fakta och förklarar på ett förståligt sätt. 
 

Jag håller verkligen alla tummar och tår att min onda hals ger med sig och gärna väldigt snart. Jag vill verkligen gå utbildningen nu och kunna ge 110%.
 
 
Believe In Yourself!