biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

En vecka jobb kvar innan sol & värme.

Kategori: Allmänt

Dagarna och veckorna bara springer iväg, imorgon är det enbart en vecka kvar tills vi äntligen åker till Teneriffa och värmen. Det ska bli så underbart och mysigt, hela familjen åker en hel vecka. Det ska bli underbart med sol och värme, det känns välbehövligt i det kyliga november. 
 
Förra helgen var så otroligt bra, jag var i Valdemarsvik och Norrköping och hade hälsoträffar. Jag fick träffa många underbara vänner och familj och inspirera dem genom att prata kost och näring.
 
 

Det härliga gänget med vänner i Norrköping, det är så roligt att få hjälpa och inspirera människor utifrån deras behov och på deras nivå. Träning, kost och hälsa är verkligen det bästa jag vet!Jag fick en superfin julblomma med ett ljus av min underbara vän Amanda. Jag hoppas verkligen att Amanda och Malin kan komma upp helgen före jul, det vore så himla roligt. Josse Söderwalls goda special:

Recept:
1 dl soya 
1 dl vatten
en halv avokado
lite banan
lite frysta bär
1 skopa F1 äpplekanel 
1 skopa F1 vanilj
lite hackad spenat
kokos o nätter ovanpå!


Det kan jag rekommendera er att prova!
 
 
Träningen i veckan har gått superbra, ett pass med fokus drag, ett med fokus press och sen en PT-timma som ingår i medlemskapet på SATS med grymma Zandra från PT-utbildningen. Hon körde hårt med mig och ett riktigt bra pass, jag gillade att hon kom ihåg att jag vill bli bättre på pullups, så det blev fokus under passet. Plus lite flås självklart på slutet, riktigt härlig avslutning! 
Jag och Johanna var och åt lunch på Vigårda uppe i Mood galleria, en riktigt god sallad med säsongens grönsaker, fårost och lammkött! Den var riktigt god och det måste vara Stockholms billigaste sallad, 75 kronor. Dit kommer jag gå flera gånger. 

Äntligen har jag fått hem min efterlängtade PT-licens, eftersom jag flyttade mitt i allt så hade jag strul med att hämta ut den eftersom den kom till Norrköping.
Åt lunch idag med Lisa på Bianchi café, riktigt gott och prisvärt! Kan varmt rekommenderas. Det bästa var laxen och Buffalo mozzarella. 
Kvällen spenderades på AW med unga aktiesparare. Det är något jag vill och dka försöka sätta mig in mer i. Så spännande och roligt! Nu blir det att läsa i en grym bok. 


 
Believe In Yourself!
 

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: