biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Snart är det jul!

Kategori: Allmänt

En helt fantastisk vecka i huvudstaden! Att göra det man känner för, planera för framtiden genom att försöka komma fram till vad man verkligen vill och samtidigt ta hand om sig själv. Det har varit mitt mission denna vecka och det känns så bra. Det är viktigt att ibland ta distans från vardagen och känna efter i magen vad som verkligen känns rätt. 
Du har bara ett liv och det är därför viktigt att leva det som du vill! 


Det viktiga är inge alltid att träna och kunna saker innan man gör, utan det viktiga är att göra för att visa för sig själv att jag kan mer än jag tror. Det är lärorikt att ibland slänga sig ut och prova sina vingar. Du kan oftast mer än du tror!


Middagsmys hos Hanna med en supergod god sallad gjord på grönkål, morötter och lök. Till det köttbullar gjorda på gräsbetande kalv och en otroligt god trattkantarellsoppa. Till efterrätt fick jag Hannas egengjorda pistageglass - så gott! 


Julklapp från jobbet! 
Frukost - grönsaksgröt gjord på broccoli, fryst grönkål, morot, banan - mixas och toppas med kokos och solrosfrön. 


Jag hade en helt fantastisk lördag - ställde inget larm utan vaknade av mig själv, gick upp och åt frukost, gick och tränade vilket ni såg på gårdagensinlägg. Sedan blev det en lunch på matapoteket vilket jag fick tips om från en kollega på jobbet, supermysigt och gott! 


Zucchinipasta med pesto, fröknäcke med dipp, linfröpizza - så gott och kan varm rekommenderas! Fick även möjligheten till gratis kostrådgivning av Teresia Tingström, mycket duktig och kunnig och fick många bra tips och råd! 


Ett julmysigt Stockholm! 


Adventsfikat med en god julkaka från matapoteket.
Idag blir det pass på crossfit nordic och att träffa Josse och åka skridskor, ska bli så mysigt! 

Believe In Yourself! Kommentera inlägget här: