biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Dagarna bara springer iväg

Kategori: Allmänt

Igår var det en helt fantastisk kväll, jag mötte upp 3 vänner för att äta lite innan det var dags för ett sucess training seminarie. De pratade om Herbalife dess historia och produkter. Efter det pratade en tjej från SATS om säker träning och vad man bör tänka på. Till sist föreläste Gustav Risling som har gjort ett flertal Iron Man, Triathlon och Marathon bland annat. Så intressant och imponerande att lyssna på! Helt otroligt att han har gjort så mycket tävlingar, det mest imponerande var 3 Iron Man på 3 veckor, helt galet! Fredag och en bra dag på jobbet, hade tänkt att träna på morgonen men när jag gick upp fick jag näsblod. Så jag valde att lyssna på kroppen och hoppade över träningen. Jag hoppas få en bättre träningsvecka nästa vecka! 


En riktigt god lunch på gute grill med härliga kollegor och vår underbara chef köpte praliner till efterrätt. Så gott och lyxigt! Idag har varit en hektisk men så himla rolig dag på jobbet. De uppgifterna jag har gjort har varit utmanande men roliga. Det är så roligt när man lyckas lösa något som man till att börja med trodde var omöjligt. Lycka! 


En kollega var hade julstjärnor över så hon var så gullig oxh tog med så jag fick en. Så nu har jag lite julstämning här hemma redan, mysigt! Jag gjorde en variant på mugg/mjukpepparkaka, inte helt lyckad men god! 
Jag valde att göra utan ägg men tål man ägg kan jag rekommendera att använda det! 

Recept:
1 tsk fiberhusk + 1,5 dl vatten
(Alt 1 ägg + 1/2 dl vatten) 
1/2 dl kokosmjöl
1 skopa proteindrinkmix
1 skopa F1 choklad
1 tsk pepparkakskrydda (efter smak)
Kanel


Ikväll blir en lugn kväll med bokläsning och imorgon åker jag och min mentor ner mot Valdemarsvik för hälsoträff! Så spännande! 

BELIEVE IN YOURSELF! 

KOMMENTARER:

 • Malin säger:
  2014-11-24 | 09:41:29
  Bloggadress: http://malinhanssson.blogg.se

  tack för i lördags! 😘 kakan ska absolut testas 😋

  Svar: Tack själv, det var så kul att du kom 😘
  Josefine Holmberg

Kommentera inlägget här: