biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Ut & Spring.

Kategori: Träning & Hälsa

Tisdag och en ny dag med nya möjligheter, underbart eller hur?! Efter en mysig morgon med tända ljus, regn utanför och en hel del fix så gav jag mig ut i den härliga höstluften. För att se trädens härliga höstfärger, upptäcka Årsta och samtidigt få lite motion. Jag pluggade in bra musik i öronen och satte in en tid på min timer som jag tänkte jag skulle springa. Eftersom det var länge sen jag var ut och sprang så valde jag 30 minuter. Varför då välja att ställa in tid istället för att bestämma en sträcka att springa, jag punkter upp lite positivt med det nedan. 

Positiv med tid istället för sträcka:
- Om du inte har någon slinga/sträcka som du brukar springa och vet hur lång den är.
- Om du vill se hur långt du klarar av att ta dig på en viss tid.
- Du vet inte hur lång tid det är kvar förrän timern ringer och då kan du antingen gå hem eller springa även resterande del.
- Om du bara har en specifik tid som du kan springa på. 

Jag lyckades med 40 min innan jag kom hem.

Musiken har också många positiva fördelar enligt mig, du slipper höra dig själv flåsa, du kan sjunka in i musiken vilket gör att det känns som tiden går fortare och så gillar i alla fall jag musik och det är ett perfekt tillfälle att hinna lyssna på några låtar. 
Självklart finns det även sin tjusning med att springa utan musik, du hör alla skogens ljud, du kan landa i dina egna tankar och drömma dig bort. Det är väldigt individuellt vad man gillar och använd det som du känner passar dig själv bäst! 


Just nu tycker jag att vädret är perfekt för löpning, det är lagom varmt ute och värmen från kroppen kyls ner mot den svala luften. Believe In Yourself!Kommentera inlägget här: