biyjossan.blogg.se

Believe In Yourself!

Underbar Lördag.

Kategori: Träning & Hälsa

Vilken alldeles underbar lördag och en fantastisk morgon. Jag vaknade i mitt barndomsrum och kände mig härligt utvilad och pigg. Det är en skön känsla när man vaknat av sig själv, vaknar utan att mobilen skriker att man måste gå upp. När man kan ligga och dra sig lite och känna efter hur kropp och själ känns. Det är en av de bästa känslorna, även om man har mycket man vill göra så kan man spendera och planera dagen precis som man vill.
 
 
Mamma och jag tog en promenad varvat med jogging, ett precis lagom väder att ta sig ut i. Ungefär 12 grader, lätt vind och klarblå himmel med sol. De är så rogivande och skönt att ta sig ut på skogsvägarna, det är bland det bästa med att vara hos mamma och pappa. Något som jag gillar med att ta en promenad eller träna innan frukost det är att frukosten smakar mycket godare och man är hungrigare. En riktigt god, mysig och lyxig lördagsfrukost är det bästa som finns efter träning. 
 

Hur ska man då tänka för att ta sig ut innan frukost? Ett bra alternativ är att göra det tillsammans med någon, att ha en släkting eller kompis att ta sig iväg tillsammans med. Har man bestämt en tid och att man ska ut och gå eller träna så blir det av. Det är även roligt att förena nöje med nytta, att man kan umgås samtidigt som man gör något som kroppen mår bra av. 
Man kan annars tänka på den goda frukosten man ska äta efteråt. Det kanske gör att man orkar ta ut sig det lilla extra! 
Men allra helst brukar jag fokusera på den sköna känslan i kroppen efteråt. Kroppen känns trött men samtidigt pigg av allt endorfinpåslag från träningen. Det leder till att man känner sig gladare och mer lycklig hela dagen. Känslan i kroppen är obeskrivlig och man mår så bra. Träning gör gott för både kropp och själ! 
 
 
Believe In Yourself!
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Malin säger:
  2014-09-27 | 15:03:59
  Bloggadress: http://malinhanssson.blogg.se

  Underbart!!!!' Ibland är inte hösten så dum ändå ☺️

  Svar: Det har du rätt i 😊
  Josefine Holmberg

Kommentera inlägget här: